TV, bredband och IP-telefoni

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett nytt gruppavtal med Tele2. Gruppavtalet börjar gälla från 2022-08-01 och ger dig en rabatt på tjänster från Tele2.

Fördelarna med Tele2 Gruppavtal:

  • Samtliga boende får enkelt tillgång till ett abonnemangsfritt tv-utbud.
  • Samtliga boende får enkelt tillgång till snabbt och stabilt bredband.
  • Eget telefonnummer till vår Kundservice för beställning.

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta Tele2 kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 så hjälper de dig.

Det nya gruppavtalet innebär att varje hushåll i föreningen får tillgång till följande:

TV
Föreningen har redan ett avtal med Tele2 som ger er ett Grundutbud av tv-kanaler. Med Digital-tv får du tillgång till Sveriges bredaste tv-utbud, högre bildkvalitet och nya tjänster som elektronisk programguide.

Bredband
• Ett privatabonnemang på Bredband 250/50 (100-250 Mbit/s). Du kan streama film och musik, spela onlinespel, göra
nedladdningar, skicka filer och ha flera datorer, mobiler och spelkonsoler uppkopplade hemma samtidigt.
• Trådlös router ingår för bredband och telefoni.
Du betalar inget till Tele2 för ovanstående bredbandstjänst, den ingår i din avgift till föreningen. Vill du teckna ett större bredbandsabonnemang får du förstås rabatt. Behöver du ett säkert skydd för alla enheter kan du passa på att beställa Trygg Surf som är en komplett lösning för att skydda dig på nätet.

Telefoni Bas
• Ett grundabonnemang på Telefoni Bas som ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. Ringer du mycket kan du lägga till Telefoni Plus eller Telefoni Max mot en extra kostnad, som ger dig en lägre minutavgift på dina samtal. Mer information finns på www.tele2.se. Fullmakt för eventuell nummerflytt (portering) skickas separat till dig som beställer telefoni. Fakturering av samtalsavgifter sker i efterskott. Vid betalning via pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift om 45 kr/mån, men väljer du e-faktura eller autogiro tillkommer ingen faktureringsavgift.